Konferens & logi

Vill du ha en konferens i slottsmiljö? Naturskönt och fullt av aktivitet på samma gång? Hellidens slott har både lugn och ro och en sprudlande kreativitet. Bo bekvämt, ät gott och arbeta ostört i konferensgården eller någon av våra slottsalar.

En eftermiddag, dag eller vecka

Oavsett om det är ett möte på en timme eller flera dagars konferens, hittar du en bekväm och vacker miljö att mötas i. Varför inte boka en eftermiddag i Gyllenlädersalen, äta enlunch innan mötet och beställa kaffe framåt eftermiddagen? Eller bo över och fortsätta konferensen, efter en härlig frukostbuffé och Hellidsbergets rogivande atmosfär.

Gamla biblioteket i slottet är en gemytlig lokal för avspända sammankomster.
Gamla biblioteket i slottet är en gemytlig lokal för avspända sammankomster.

Ljusa fina mötesrum

Hellidens slott har ljusa och fina mötesrum och i konferensgården ligger boendet vägg i vägg. Här finns självklart trådlöst internet och allt du behöver för ditt möte.

konferens10
Gyllenlädersalen är i stort sett bevarad i sitt originalskick. Den användes förr som matsal. Tapeterna är av förgyllt läder.

Kökschef Anna ser till att ingen går hungrig tillbaka till arbetet och är det något du kommer att minnas, förutom de fantastiska tapeterna, kakelugnarna och takhöjden, så är det salladsbuffén och den vällagade maten. Har du tur serveras det Hallonpaj…

konferens11
I konferensgården har vi moderna, välutrustade och ljusa lokaler.

Funderar du fortfarande?

Funderar du fortfarande över vart du ska lägga din nästa konferens? Mötet med dina långväga kunder? Nästa släktfest eller ungdomsläger? Hör av dig så hjälper vi dig att hitta rätt lokal, till rätt pris.

För mer information och bokning:
Irene Klahr
0502-178 00
exp@helliden.se