Jennie Lindh

JennieStyle

Kontakt

Webbplats
http://www.jenniestyle.se

Email
info@jenniestyle.se

Mobiltelefon
070-4854942

Om mig

Välkommen till JennieStyle Studio. Mitt namn är Jennie Lindh och jag är en kreativ optimist. Jag lever i ett Pippihus tillsammans med man, fyra barn, en lurvig Happie hund och en fantastisk trädgård med ”10 rum och 112 sittplatser”. Jag har en militär rosa Studiovagn inredd för skapande av bl.a. skulptering, drejning och kreativt skapande.

Att skapa, utveckla och göra vackert, ofta färgsprakande och glädjande, gärna i högt tempo och få dela med mig av det, är min stora passion.

Jag skapar huvudsakligen skulpturer och produkter i stengodslera, gärna stort och med fantasiinslag. Min ambition när jag arbetar är att få fram personliga, glädjespridande och unika alster. Jag brinner för starka uttryck. En annan sak är att jag sällan glaserar mina skulpturer, jag tycker att de blir tillräckligt färgstarka utan färg.

När jag startar arbetet med en skulptur har jag en idé om hur stor den ska vara och vilken typ. Oftast vet jag var jag vill, men leran har också sitt att säga till om. Jag gillar det, det kommer fram fantastiska saker när jag är lyhörd för förändring. Överlag jobbar jag med stora känslor och framförallt glädje. Stora näsor och öron, kanske alvöron. Horn, huggtänder och fjäll och tre tår. Det går ganska fort att få fram den grova idén, men beroende på storlek så tar det veckor eller månader innan allt är på plats och finputsat och färdigt för torktid och bränning.

Studiovagnen
Jag älskar att dela med mig. Därför skapar jag möjligheter för andra att få komma och prova på att skapa, skulptera och dreja. Alla är välkomna till Studiovagnen där jag tar emot anmälda sällskap. Se mer info på min hemsida.

Öppettider
För information om öppettider och evenemang, följ mig på sociala medier eller gå in på min hemsida. Vill du komma och kolla närmare på en skulptur eller produkt hör du av dig, så kommer vi överens om dag och tid.

Facebook: https://www.facebook.com/jenniestylestudio
Instagram: https://www.instagram.com/jenniestyle_studio/
När man är sig själv

Byst grundad på keramikkurs på Jacobsgården i Österlen. Halsduken döljer nästan hela kvinnan. Jag ser henne i snöyra i Lappland. Stengodslera.Amuletter som påminner om styrka och trygghet

Jag har skapat ett gäng alldeles underbara små figurer som ska förmedla och dela med sig av rikedom i någon form. Som ska påminna oss om vad som är viktigt. Göra oss starkare i en egenskap eller tryggare i din känsla. Det är sammanlagt 6 olika figurer:

TRYGGHET, VÄLBEFINNANDE, FRIHET FRÅN ORO
Mina tankar till dig: Det här är en hoppets figur för trygghet och frihet från oro. Den hjälper dig att släppa taget om och lösa upp negativitet, mildra oro och rädsla och stärka känslan av välbefinnande. Den uppmuntrar dig att ta hand om dig själv, innan du tar hand om andra. En varm kram när du som bäst behöver det.

LIVGIVAREN (KÄRLEK, SKYDD?)
Mina tankar till dig: Det här är en fruktbarhetssymbol, figuren för omvårdnad, skydd och villkorslös kärlek. Den ger dig trygghet och kärlek. Den främjar medkänsla, empati och förlåtelse, samt uppmuntrar till uthållighet genom sitt lugn.

GOD HÄLSA, LÅNGT LIV
Mina tankar till dig: Den lekfulla figuren för ett långt, starkt och friskt liv. Den hjälper till att grunda dig för att klara de olika stormar och oväder som kan tänkas komma i din väg. Den håller relationer vid liv genom engagemang och kommunikation, främjar förtroende och kärlek i familjen. Verkar för fred. Motverkar sömnlöshet.

MOD, KREATIVITET
Mina tankar till dig: Det här är figuren för mod, stark självkänsla och kreativitet. Den stödjer och stärker grundläggande tro och värderingar och hjälper till att göra det som behöver göras genom att övervinna rädslor. Den hjälper och stärker förmågan till kommunikation.

GLÄDJE, SKRATT, ÖVERFLÖD
Mina tankar till dig: Den här extremt starka figuren, den ultimata glädjespridaren, stimulerar originalitet. Låt den påminna dig om att du äger friheten att vara dig själv och uppmuntrar dig att följa ditt hjärta, blomma ut och nå din fulla potential. Den hjälper till att acceptera dig själv för den du är och att du låter andra vara precis som de är. Den minskar negativ energi av alla slag.

GENEROSITET, RIKEDOM
Mina tankar till dig: Det här är framgångens och godhetens självskrivna figur. Den främjar personlig tillväxt och en mycket positiv figur för livets resa. Den drar till sig överflöd och rikedom. Den hjälper dig att uppmärksamma dina tankar, ord och handlingar. Den stärker viljan att försöka igen. Det du göder kommer att växa.Dagens outfit

Sjöjungfrustjärt i stengodslera på solkyssta brädor, ca 2 meter bred.Skulpturarbete

Slutprocessen kräver lite pill med små verktyg för att jag ska få till de skarpa kanterna och mjuka formerna.