Sportlovsmåleri

Under sportlovet i februari, vecka 7, onsdagen den 13 februari till och med lördagen den 16 februari, genomför vi en kurs i modellteckning och modellmålning.

Du väljer att vara med en eller flera av kursdagarna.

Lärare är Björne Åslund.

Kursen vänder sig till dig som

  • har erfarenhet av modellstudier och vill få tid att arbeta igenom en teckning eller målning ordentligt. Långa ställningar.
  • har mindre erfarenhet och vill prova på vad studier inför modell innebär.

Kursen pågår när det rikare dagsljuset börjar återvända och brukar innebära några kreativa, inspirerande och innehållsrika dagar. Den erfarne tecknaren/målaren får enskild handledning efter överenskommelse, medan den som har mindre  erfarenhet får tätare feedback med strukturerad och pedagogisk handledning. Förutom de enskilda och gemensamma genomgångarna är de spontana samtalen och diskussionerna viktiga inslag i kursen.

Undervisningen pågår kl 9-15.30.           

Utförligare information om kursprogram, tider och material får du efter anmälan. Har du frågor som inte kan vänta kan du mejla dem till bjorne@skolahelliden.se

Det finns möjlighet att hyra övernattningsrum på skolan. Det kostar 465  för ett dubbelrum och 330 för ett enkelrum.  Sänglinne, handdukar ingår. Rummen har enkel standard, med dusch och toalett i korridoren. Vi har inte så många lediga rum så var ute i god tid. För dig som bor i Skaraborg finns möjligheter till samåkning från Mariestad, Lidköping, Hjo, Skövde och Falköping.

En kursdag kostar 100 kr.

Två till fyra dagar kostar 80 kr per dag.

I kurspriset ingår fika och enkelt grundmaterial.

Anmälan

Anmäl dig via denna länk.