Publicerad
porträtt på åsa bergman internatansvarig på helliden

Åsa Bergman ny internatansvarig på Helliden!

Åsa vad gör du som internatansvarig? -Jag hjälper till med allt praktiskt, svarar på frågor visar var allt finns och hjälper de deltagare som bor på skolan så de får rätt information och vet vem de ska tala med i olika frågor.

Åsa fortsätter, jag kommer även att hålla ett öga på internatet så att allt funkar och alla boende tar sin del av ansvaret, de som bor på skolan kommer ju från olika håll och är i olika ålder så de har ju olika bra kunskap om hur man sköter kök, toaletter och sådant praktiskt och har man då inte den kunskapen så kan jag hjälpa till att förmedla den.

Sedan så vet jag ju mycket om vad som finns i Tidaholm så även där kan jag hjälpa till med att hitta rätt, när man behöver handla fika eller hitta till vårdcentralen. Jag är helt enkelt den man alltid kan fråga, och det jag inte har svar på det tar jag reda på!

Vem är du då Åsa? -Jag är en naturmänniska och älskar att vara ute i skog och mark.