Publicerad

Det finns platser kvar att söka

Vi har flera sökande till våra kurser än vad vi brukar ha. De flesta håller på att bli fulla men det finns fortfarande platser kvar på dessa kurser:

Allmän kurs

Allmän kurs är i första hand till för dig som inte är klar med gymnasiet. Här kan du skaffa dig en allmän behörighet till högskolan eller yrkeshögskolan. Läs mer om Allmän kurs här.

Grafikskolan

Det här är en grundläggande utbildning i det grafiska hantverket. Det krävs inte några egentliga förkunskaper utan du söker med arbetsprover. Du får tillfälle att fördjupa dig i flera grafiska tekniker som litografi, koppartryck, träsnitt och serigrafi. Läs mer om Grafikskolan här.

Lärarassistent heltid

Det här är kursen för dig som vill arbeta i skolans värld och göra skillnad för både lärare och elever. Det är en yrkesutbildning till ett arbete som många frågar efter. Som Lärarassistent har du en viktig roll i elevernas studiemiljö. Läs mer om kursen här.

Publicerad

Sök allmän kurs till våren

Nu kan du söka Allmän kurs till vårterminen 2019.
Sista ansökningsdag 17 december
Terminen börjar 7 januari.

Kursen passar dig som vill studera på ett annorlunda sätt för att få gymnasiekompetens och samtidigt utvecklas som person. Du får också en ökad förståelse för hur samhället och vi själva fungerar tillsammans.

Publicerad

Sök allmän kurs i dag

Vi har löpande antagning till vår allmänna kurs. Det betyder att du inte behöver vara orolig för att du missat någon sista ansökningsdag. Nu veckorna före midsommar arbetar vi med att skapa en så bra grupp som möjligt. Det är flera saker som avgör vem som blir antagen. Kanske är det just du som fattas i laget. Kom in med din ansökan idag, ring och prata med Kerstin, 0768-6319 80, om du vill boka ett studiebesök eller jaga oss via växeln, 0502-178 00. Det är i dag du ska bestämma dig för vad du ska göra resten av ditt liv. Eller åtminstone nästa läsår.

Läs mer om allmän kurs här.

Läs mer om hur du ansöker här.