Lediga tjänster

Ekonom till Hellidens folkhögskola, Tidaholm

Vi söker dig som kan ta ansvar för skolans hantering av ekonomiska frågor. Det gäller vår redovisning, ekonomisk planering, säkra att vi följer lagar och riktlinjer för hur vår ekonomi ska hanteras.  Du förväntas också bidra till skolledningens och styrelsens arbete i form av ekonomiska uppföljningar och prognoser. Du ska stötta verksamheten genom att bidra med ett ekonomiskt strategiskt perspektiv vid vägval och uppstart av nya verksamheter. Vissa andra uppdrag ingår också i tjänsten. Några av våra personalfrågor som försäkringar och hantering av avtal samt underlag till vår lönefirma för verksamhetens ca 35 anställda ingår också i tjänsten. En liten verksamhet innebär att vi hjälps åt över yrkesgränserna. Det är viktigt att du har utbildning och erfarenhet inom redovisning och kan utgöra den sakkunnige inom just ekonomiska frågor.

Arbetsplatsen finns på Hellidens folkhögskola, möjlighet att arbeta på distans finns någon eller ett par dagar i veckan. Det finns stort utrymme att vara med och forma skolans verksamhet och vi är en arbetsplats som månar om att varje medarbetare ska må bra på jobbet. Tillsammans tar vi stort socialt ansvar och möjliggör för människor att växa, utbilda sig, utvecklas och hitta nya vägar att påverka sitt liv och det samhälle de är del av.

Hellidens slott är beläget strax utanför Tidaholm. På slottet med tillhörande skolbyggnad, elevhem och konferenslokaler drivs en folkhögskola med internat, lunchservering samt vandrarhem med konferensverksamhet. Till skolan hör dessutom två filialer, en i centrala Tidaholm och en i Skövdes kulturkvarter. Folkhögskolan drivs av en ideell förening med Blå Bandet som huvudman. Vi utgör en frizon från alkohol och droger med fokus på bildning och utbildning.

 

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid.

 

Individuell lönesättning

Fast månadslön

Tillträde snarast

 

Vid frågor om tjänsten:

Gabriella Idholt, rektor:

0502-17810

 

Lars-Åke Stenström, ordförande:

0703-356706

 

Åsa Jansdotter Bergman, fackligt ombud

0763005583

 

 

Din ansökan:

Skicka ett personligt brev och din meritlista med minst två referenter till gabriella.idholt@helliden.se

Rekrytering sker löpande, sista dag för ansökan är fredagen den 15 november. 

Välkommen med din ansökan!