Lediga tjänster

Vi söker nu en kock/kokerska,

Hellidens folkhögskola söker en kock/kokerska. Vi är en folkhögskola med internat och maten har en central roll i skolan. För oss är det viktigt med bra matkvalitet och att våra gäster ska känna sig väl omhändertagna.

Hellidens folkhögskola bedriver folkbildningsarbete. Vi serverar frukost, fika och lunch till deltagarna på den egna skolan och lunch till en förskola. Cirka 25 deltagare bor på skolan under läsåret. Lunchserveringen är också öppen för allmänheten. Totalt lagar köket cirka 80 – 100 portioner till lunch en normal dag. Hellidens folkhögskola arbetar också med konferensverksamhet och uthyrningar, vilket medför att en viss kvälls- eller helgtjänstgöring kan förekomma. 
Skolan drivs av Blåbandsrörelsens folkhögskoleförening. Blå Bandet är en nykterhetsorganisation som arbetar för ett tryggt samhälle, fritt från alkohol och andra droger, där alla människor har lika värde. Mer information om vår verksamhet hittar du här på hemsidan.

Arbetsuppgifter

Uppdraget som kock/kokerska innebär främst matlagning till normalkost och specialkost samt arbete med servering, diskning och städning i köket. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som läst Hotell- och restaurangutbildning på gymnasiet eller liknande utbildning. Erfarenhet från arbete inom restaurang eller storkök samt erfarenhet från tillagning av specialkoster är meriterande. Du måste kunna lägga stor vikt vid hög matkvalitet, service och god kontakt med våra gäster. Du finns i ett arbetslag där alla jobbar målinriktat, vilket innebär att du ska trivas både med att arbeta i grupp och självständigt.

Varaktighet/arbetstid: Heltid tillsvidare, provanställning kan förekomma, tillträdesdag 2019-08-26.
Lön: Fast lön, enligt avtal och överenskommelse. Ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: Din ansökan, personligt brev med CV, skickas till Hellidens folkhögskola, 522 94 Tidaholm eller till lena.elmquist@helliden.se
Sista ansökningsdag: 2019-08-10
Närmare upplysningar om tjänsten: Kökschef Anna Seveborn, 0502-178 00, rektor Lena Elmquist, 0502-178 00